ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Δελτίο Τύπου Αναπτυξιακής Εταιρείας Επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου..
Το συνέδριο θα υλοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα στις 6:00μ.μ. στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας, στη Σκαρίνου...
Let’s do it Cyprus [31.03.2016]
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου για ακόμα μια φορά υποστηρίζει την εκστρατεία Let’s Do It Cyprus, με τη συμμετοχή προσωπικού στην ομάδα συντονισμού και παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας για να χρησιμοποιηθεί ως ένα από τα 2 Κέντρα Συντονισμού. ..
“ Εξυπηρέτηση του Πολίτη / Πελάτη μέσα από Αποτελεσματική Επικοινωνία “..
Πραγματοποιήθηκε στις 09/11/2015 με μεγάλη επιτυχία η Εναρκτήρια Εκδήλωση Δραστηριοτήτων της Ακαδημίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κύπρου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας. ..
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας και ο Δήμος Παραλιμνίου, με την υποστήριξη των Τοπικών Συνδέσμων Επαγγελματιών Ψαράδων Παραλιμνίου, διοργάνωσαν την Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014, το 2ο Φεστιβάλ Ψαριού στον Πρωταρά...
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας διοργάνωσε την Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014, την Καταληκτική Εκδήλωση του Έργου Διεθνικής Συνεργασίας «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις και ο Πολιτισμός των Γεύσεων». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας, στη Σκαρίνου. ..
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου, με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας και του Τοπικού Συνδέσμου Επαγγελματιών Ψαράδων Ζυγίου, διοργάνωσαν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 09 Ιουνίου 2014, το 2ο Φεστιβάλ Ψαριού στο Ζύγι, με θέμα «Κατακλυσμός Ψαριού στο Ζύγι», στο Αλιευτικό Καταφύγιο της Κοινότητας. ..
Στην κορυφαία Τουριστική Έκθεση της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 5 μέχρι τις 9 Μαρτίου 2014, συμμετείχε η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας. ..
Δελτίο Τύπυ Έργου Διακρατικής Συνεργασίας «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις και ο Πολιτισμός των Γεύσεων» Ενημερωτική Ημερίδα στο Ευρωκοινοβούλιο και Διακρατική Συντονιστική Συνάντηση Την Τετάρτη, 04/12/2013 και την Πέμπτη 5/12/2013, πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, διήμερο εκδηλώσεων καθώς και η 9η Διακρατική Συνάντηση μεταξύ των εταίρων και άλλων αρμόδιων φορέων που εμπλέκονται στο Έργο Διακρατικής Συνεργασίας «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις και ο Πολιτισμός των Γεύσεων»...
Νέα 1 - 10 από 16 [Σελίδες 2]

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Όνομα
Επίθετο
Email