ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ & ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Τεχνογνωσία και Καλές Πρακτικές σε θέματα Συνεργασίας και Συνέργιας Παραδοσιακών Επιχειρήσεων, Φορέων και Τοπικων Αρχών.

Η Εταιρεία μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας έχει αναλάβει πρωτοβουλία για  πιλοτική εφαρμογή δράσεων για Αναβάθμιση και Προώθηση του Τουριστικού προϊόντος της Ορεινής και Ημιορεινής Λάρνακας.  Η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση χρόνο διοργανώνοντας συναντήσεις με Τοπικές Αρχές, Επιχειρήσεις και οργανώσεις έτσι ώστε να ωριμάσει η ιδέα και να συλλεγούν όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για ετοιμασία μιας στρατηγικής για την Ανάπτυξη του  Τουριστικού Ενδιαφέροντος προς την Ορεινή Λάρνακα.

Αναγνωρίζοντας  ότι μέσα από ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας δύναται να επιτευχθούν πολύ περισσότερα και  καλύτερα αποτελέσματα, προχωρούμε στη διοργάνωση του συγκεκριμένου συνεδρίου με ομιλητές από το εξωτερικό.

Βάση των πιο πάνω εντοπίσαμε 2 οργανισμούς του εξωτερικού που εφαρμόζουν με μεγάλη επιτυχία δράσεις και προγράμματα όπως αυτά που έχει ανάγκη  η περιοχή μας και τους καλέσαμε να παρουσιάσουν την εμπειρία και τις καλές πρακτικές που έχουν εφαρμόσει στις περιοχές τους.

Το συνέδριο θα υλοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα στις 6:00μ.μ. στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας, στη Σκαρίνου.

Στο συνέδριο θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Πύρρος Δήμας, πρόεδρος του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Προσκεκλημένοι στο συνέδριο θα είναι άλλες Αναπτυξιακές Εταιρείες, οι Εταιρείες Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής παγκύπρια, εκπρόσωποι του ΚΟΤ, Τοπικές Αρχές (δήμοι και κοινότητες), Επιμελητήρια και επιχειρήσεις της Ορεινής και ημιορεινής Λάρνακας καθώς και  επιχειρηματίες από 3 περιοχές της Ελλάδας που υλοποιούνται παρόμοιες δράσεις.

Θα θέλαμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να παραστείτε στο συνέδριο μας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=aK7EZqOnmVI

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Όνομα
Επίθετο
Email