ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ & ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Let’s do it Cyprus

 

4η Παγκύπρια Εκστρατεία

 

Let’s do it Cyprus! - ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

 

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου για ακόμα μια φορά υποστηρίζει την εκστρατεία Let’s Do It Cyprus, με τη συμμετοχή προσωπικού στην ομάδα συντονισμού και παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας για να χρησιμοποιηθεί ως  ένα από τα 2 Κέντρα Συντονισμού.

Το Let’s do it Cyprus! είναι μέρος της καμπάνιας Let’s do it World! μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Είναι το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα και η μεγαλύτερη κίνηση πολιτών, που έχει οργανωθεί ποτέ στον κόσμο.

Η ιδέα για αυτή την κινητοποίηση γεννήθηκε το 2008 στην Εσθονία, όπου 50.000 εθελοντές μαζεύτηκαν για να καθαρίσουν 10.000 τόνους σκουπίδια που βρίσκονταν σε δρόμους, δάση, παραλίες και πόλεις και κατάφεραν να καθαρίσουν ολόκληρη τη χώρα τους σε μόνο πέντε ώρες. Σήμερα, στο Let’s do it World! συμμετέχουν πέραν των 100 χωρών, ανάμεσά τους και η Κύπρος.

Το  Let’s do it Cyprus! συμμετείχε με επιτυχία για πρώτη φορά στην παγκόσμια αυτή εκστρατεία το 2012 με περίπου 4000 εθελοντών. Το 2014 και το 2015  χαρακτηρίστηκε ως η πιο μεγάλη περιβαλλοντική εκστρατεία που έγινε μέχρι σήμερα στην Κύπρο.

 

Παρακαλούμε θερμά όπως στηρίξετε την συγκεκριμένη εκστρατεία δηλώνοντας  ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας στο www.ldicyprus.org ή αποστέλλοντας τη δήλωση συμμετοχής σας με φαξ. στο 22400176.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας :22400185/99377755

Email: info@ldicyprus.org

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Όνομα
Επίθετο
Email