ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ & ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
Όροι & Προϋποθέσεις
Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΑΝΕΤΕΛ), (η εν τω παρόντι καλούμενη ως «η Επιχείρηση»). Με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα, ή σχετικά με την εταιρία, μέσα, καθίστασθε υποχρεωμένος να αποδεχθείτε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

Αλλαγες σε αυτους τους ορους και διαταξεις:


Λόγω της συνεχούς εξέλιξης της ιστοσελίδας, μπορεί να γίνει απαραίτητο να τροποποιηθούν αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις. Η Επιχείρηση διατηρεί το πιο πάνω δικαίωμα, ενημερώνοντας τις αλλαγές της, στο διαδίκτυο (on-line). Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις τακτικά, καθώς και η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας. Αφότου τέτοιες αλλαγές, έχουν μεταφερθεί online, η αποδοχή σας σ' αυτών των όρων και διατάξεων όπως τροποποιούνται, θεωρείται δεδομένη.

Χρηση του περιεχομενου
:


Υπηρεσίες και οι πληροφορίες που παρέχονται από την Επιχείρηση είναι για την προσωπική, μη εμπορική χρήση σας, μόνο.

Ηλεκτρονικο εμπόριο - Συναλλαγες ιστοσελιδων:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα, για να αγοράσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες από τους προμηθευτές μας ή από εμάς. Οποιαδήποτε τέτοια συναλλαγή, ολοκληρώνεται υπό τους όρους της επιχείρησης του προμηθευτή και η Επιχείρηση, δεν φέρει καμία ευθύνη για τέτοιες συναλλαγές.

Ακριβεια των πληροφοριων:

Ούτε η Επιχείρηση ούτε οποιοσδήποτε από τους πληροφοριοδότες της, χορηγούς ή τους συνεργάτες της, δίνουν οποιεσδήποτε εγγυήσεις και δικαιοδοσίες, εκφρασμένες ή υπονοούμενες, ως προς την ακρίβεια, την επάρκεια, την ποιότητα ή την προσαρμογή, συγκεκριμένου σκοπού των πληροφοριών ή υπηρεσιών, για έναν συγκεκριμένο σκοπό ή χρήση. Όλες αυτές οι εγγυήσεις, αποκλείονται ρητώς και εκτενέστερα. Τέτοιες εγγυήσεις, μπορούν να αποκλειστούν από το νόμο. Οι υπηρεσίες και οι πληροφορίες που παρέχονται από την Επιχείρηση, είναι μόνο για τη γενική πληροφόρησή σας και χρήση και δεν προορίζονται να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες και οι πληροφορίες, δεν αποτελούν οποιαδήποτε μορφή συμβουλών ή σύστασης από την Επιχείρηση και δεν προορίζονται για να στηριχθούν επάνω τους οι χρήστες, στη λήψη (ή εμπόδιση λήψεως) οποιασδήποτε συγκεκριμένης απόφασης επένδυσης, ή λήψης άλλων αποφάσεων. Τεκμηριωμένες, ανεξάρτητες συμβουλές, πρέπει να λαμβάνονται, πριν ληφθούν τέτοιου είδους αποφάσεις. Οποιοσδήποτε διακανονισμός γίνεται μεταξύ εσάς και ενός τρίτου ατόμου, ο οποίος γνωστοποιείται στην Επιχείρηση, πραγματοποιείτε με δικό σας ρίσκο και δική σας ευθύνη. Είστε υπεύθυνοι για την επικύρωση της ακεραιότητας οποιονδήποτε πληροφοριών που παραλαμβάνονται μέσω του Διαδικτύου. Επιπλέον, οποιεσδήποτε πληροφορίες που καταχωρούνται στην Επιχείρηση από τους χρήστες, δεν εκδίδονται, ούτε εγκρίνονται από την Επιχείρηση.

Πληροφοριες που καταχωρουνται απο σας:

Μπορείτε να καταχωρήσετε πληροφορίες στον ιστοχώρο (site), ή να τις καταστήσετε διαθέσιμες σε άλλους χρήστες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), μόνο όπου και όπως επιτρέπεται από την Επιχείρηση, από καιρό σε καιρό. Η Επιχείρηση δεν ελέγχει, δεν εγκρίνει, δεν υποστηρίζει και δεν ασκεί, εκδοτικό έλεγχο των πληροφοριών που τοποθετούνται από τους χρήστες και επομένως δεν δέχεται την ευθύνη εγγυήσεων, ούτε κάνει εγγυήσεις, σχετικά με αυτές τις πληροφορίες. Και δεν συστήνει ότι εσείς ή οποιοσδήποτε τρίτος, στηρίζεστε σε τέτοιες πληροφορίες. Συμφωνείτε να μην καταχωρήσετε, (ή να μεταφέρετε)

(ι) οποιεσδήποτε πληροφορίες που είναι απαράδεκτες συμπεριλαμβανομένων, άνευ περιορισμού, πληροφοριών δυσφημιστικών, άσεμνων, απειλητικών, αναληθών, ή πληροφορίες που παραβιάζουν οποιονδήποτε εφαρμόσιμο νόμο, κανόνα, κανονισμό, ή τις συμβάσεις αγοράς,

(ii) οποιαδήποτε πληροφορία που παραβιάζει τα ατομικά δικαιώματα οποιουδήποτε προσώπου, (περιλαμβάνοντας, άνευ περιορισμού, τα πνευματικά δικαιώματα και εμπιστευτικότητα),

(iii) οποιεσδήποτε πληροφορίες ή λογισμικό που περιέχουν ιούς, cancel bots, Trojan horses, worms, ή πληροφορίες που είναι ειδάλλως επιβλαβείς ή
(iv) οποιεσδήποτε πληροφορίες, που (κατά την άποψη της Επιχείρησης) αποτελούν διαφήμιση. Η Επιχείρηση, διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιεσδήποτε τέτοιες πληροφορίες από τις υπηρεσίες, χωρίς προειδοποίηση και να ενημερώσει καθώς και να παράσχει τη βοήθεια της στους σχετικούς οργανισμούς, για τις οποιεσδήποτε καταπατήσεις. Η Επιχείρηση, δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν δίνει καμία εγγύηση, όσο αφορά οποιεσδήποτε πληροφορίες που τοποθετούνται στον ιστοχώρο (site), από τους χρήστες της. Η επιχείρηση συνιστά να μην στηρίζεστε σε τέτοιες πληροφορίες. Με την τοποθέτηση μιας καταχώρησης στον ιστοχώρο (site), ή με το να καταστήσετε διαθέσιμες σε άλλους χρήστες οποιεσδήποτε πληροφορίες, χορηγείτε με το παρόν έγγραφο στην Επιχείρηση, μια παγκόσμια, μη αποκλειστική άδεια για να χρησιμοποιήσει αντιγραφή, διανομή, δημοσίευση καθώς και διαβίβαση, τέτοιων πληροφοριών, με οποιοδήποτε τρόπο, η Επιχείρηση επιθυμεί (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της αρχειοθέτησης και παροχής τέτοιων πληροφοριών, ως τμήμα του ιστοχώρου, (site).

Αποζημιωση:

Αποζημιώνετε αναπόφευκτα την Επιχείρηση και τους προμηθευτές, καθώς και τους συνεργάτες της, από και ενάντια σε μερικές ή ολικές απώλειες, ζημίες και δαπάνες, τις οποίες, έχει χρεωθεί ή υποστεί, η Επιχείρηση, προμηθευτές στοιχείων, ή συνεργάτες της Επιχείρησης, από οποιασδήποτε φύσης, πρόβλημα προκύψει από εσάς ή σχετικά με τη χρήση από εσάς, την παροχή ή τη διανομή, πληροφοριών σε οποιοδήποτε κομμάτι του ιστοχώρου, όπως επίσης οτιδήποτε έχει σχέση με οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των όρων και διατάξεων από εσάς.

Συνδεσεις ηλεκτρονικων κειμενων:

Η Επιχείρηση παρέχει τις συνδέσεις ηλεκτρονικών κειμένων, σε ιστοσελίδες , στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείται από άλλους ανθρώπους. Η χρησιμοποίηση μιας εξωτερικής σύνδεσης ηλεκτρονικών κειμένων, σημαίνει ότι εγκαταλείπετε τον ιστοχώρο - ιστοσελίδα και την Επιχείρηση και επομένως , η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν δίνει καμία
εξουσιοδότηση, εγγύηση ή αντιπροσώπευση, για τους όποιους συνδεμένους διαδικτυακούς χώρους.

Πνευματικη ιδιοκτησια:

Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, (συμπεριλαμβανομένων αντιγραφής, διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορικά εμβλήματα) είτε είναι καταχωρημένα, είτε όχι στον ιστοχώρο, θα παραμείνουν ιδιοκτησία της Επιχείρησης και κανένας πελάτης, ή άλλο πρόσωπο, θα προσπαθήσει, ή θα επιχειρήσει να λάβει οποιοδήποτε τίτλο σε τέτοια δικαιώματα. Οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο χώρο της Επιχείρησης, είναι πνευματικά δικαιώματα της Επιχείρησης και δεν πρέπει να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς άδεια. Οι χρήστες, έχουν την άδεια να αντιγράψουν κάποιο υλικό για την προσωπική χρήση τους, ως ιδιώτες μόνο. Οι χρήστες δεν πρέπει να αναδημοσιεύσουν οποιοδήποτε μέρος των στοιχείων, είτε σε έναν άλλο ιστοχώρο, είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέσο, έντυπο, ηλεκτρονικής, ή άλλης μορφής, είτε ως τμήμα οποιασδήποτε διαφημιστικής υπηρεσίας, χωρίς την προγενέστερη γραπτή άδεια της Επιχείρησης. Εάν επιθυμείτε συμπληρωματικές πληροφορίες, για την επιτρεπόμενη χρήση, ή μια άδεια για να αναδημοσιεύσετε οποιοδήποτε υλικό, στείλετε μας μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, (email) στη διεύθυνση: Εάν σας έχει χορηγηθεί άδεια για να αναπαραγάγετε υλικό, θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες, όσο αφορά τον τρόπο που οι πληροφορίες θα επιδεικνύονται. Μια αναγνώριση της πηγής πρέπει να περιλαμβάνετε, όποτε υλικό πνευματικών δικαιωμάτων της Επιχείρησης, αντιγράφεται ή δημοσιεύεται.

Διαφημιση και χορηγια:

Μέρη του διαδικτυακού χώρου, περιέχουν διαφήμιση και εγγυοδοσία. Οι διαφημιστές και οι χορηγοί είναι αρμόδιοι για τη διασφάλιση, ότι το υλικό που υποβάλλεται για να συμπεριληφθεί στον ιστοχώρο, συμμορφώνεται με όλες τις νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις και δεν περιέχει οποιοδήποτε υλικό που θεωρείτε απαράδεκτο, συμπεριλαμβάνοντας άνευ όρων πληροφορίες, που είναι δυσφημιστικές, άσεμνες, απειλητικές ή αναληθείς. Η Επιχείρηση δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε τέτοιο υλικό, ή οποιοδήποτε λάθος, ή ανακρίβεια στη διαφήμιση του υλικού.

Υπευθυνοτητα:

Λόγω του μεγάλου αριθμού πηγών, από τον οποίο η Επιχείρηση λαμβάνει περιεχόμενα και λόγω της φύσης της ηλεκτρονικής διανομής, μέσω του παγκόσμιου ιστού (internet), ούτε η Επιχείρηση, ούτε οποιοσδήποτε από τους πληροφοριοδότες , ή συνεργάτες της, θα έχουν οποιαδήποτε ευθύνη (είτε σε περίπτωση σύμβασης, είτε σε περίπτωση αδικοπραξίας), για οποιεσδήποτε απώλειες, δαπάνες ή ζημίες ως αποτέλεσμα από, ή σχετικά με τη χρήση, ή την ανικανότητα, να χρησιμοποιηθούν οποιεσδήποτε πληροφορίες, που περιλαμβάνονται στον ιστοχώρο, ή σε προσωρινό χώρο του ιστοχώρου. Τέτοιες καταστάσεις , θα αντιμετωπίζονται με αποφυγή και αποκλεισμό της ευθύνης, κατά το μέγιστο δυνατό τρόπο. Η διαδικασία αυτή ακολουθείται σύμφωνα με το νόμο. Η Επιχείρηση θα είναι υπεύθυνη ως προς εσάς, όσο αφορά χαμένα κέρδη, ή για έμμεσες, ή τυχαίες, ή ειδικές, σωφρονιστικές, ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από, ή μέσα από τις πληροφορίες στο διαδικτυακό χώρο. Η επιχείρηση δε δίνει καμία εγγύηση, ότι ο ιστοχώρος, είναι απαλλαγμένος από την πιθανότητα μόλυνσης από ιούς, ή οτιδήποτε άλλο που έχει καταστρεπτικές ιδιότητες.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Όνομα
Επίθετο
Email